ResdalsTrollheimen

Kramsnøføre og regn ved Raudfjelltjønna

img_0839.jpg

Startet i ti-tida ved parkeringa østom Resvatnet, 2 varmegrader, gråvær, stille, tok oppover veien mot Bjørklisetra.

Våt, sugende kramsnøføre oppover,  jeg gikk i noen gamle scooterspor, det gikk greit oppover på gode smørefrie ski. Like etter Bjørklia begynte det å regne tett, så jeg søkte le under noen store furuer. Videre oppover til Sausetra var det 5,4 km, like trist, regnyr og alle topper innhyllet i skodde.  

Gikk ned til nordenden av Raudfjelltjønna og ut til skaret mellom Svarthatten og Raudfjellet. Her tok jeg en lengre pause med nydelig utsikt til Stormyrtelet og Bolmetrollhøtta i tiltagende sol. Det så ut til å lette her på Meldalssida også, så jeg begynte å ordne meg for tur oppå Svarthatten. Men snøværet kom inn tett, så jeg vendte nedigjen forbi Sausetra. Rente ned igjen til Aaltoegeajnoe, da kom det en stor sprekk i skydekket og sola img_0876.jpgskinte klart på Resfjellet. Tok en del bilder av furuskjegg, den henger i lange brunsvarte girlandre på alle gammelfuruene her!

Tilbake til bilen i femtida, en regnfull dag med mye lav, furuskjegg og gubbeskjegg, på 15 km alt ialt.

 

Utskrift

Hva synes du om artikkelen?

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh