Hjemme

Lauvnesheia

Høst og finvær, ut på tur. Denne søndagen var plussgradene uti kystheia, men det var vått i myra uti Musdalen.


Som vanlig gikk vi den triveligste topptraseen, først inn til broa over elva, like før den fant vi hjortestien som vi fulgte opp i snaufjellet oppom Langvatnet. Rett under toppen, satte vi oss i le og tok en bedre lunsj.

 

Derfra var bare noen brattheng å forsere før vi sto på toppen av Lauvnesheia 467 moh. En utrolig fin utsiktstopp, hvor en ser mye av midt-Trøndelag, fra Frøya til Meråkerfjella, fra Åfjord ned til Smøla og Stabblandet og i sørvest så vi toppene på Snota.

 


På vestsida av varden var det le og helt vindtstille, så vi satt lenge og bare koste oss i finværet. Et par lokale var også kommet til topps, og fortalte ivrig om de fine isskuringsstripene. Du kan se de på bildet over, Borga ser ned på noen slike.

Utskrift

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh