Startet ved Hallset ytterst i Todalen og gikk seterveien opp til Hallsetsetra.

med en fantastisk utsikt over Todalen:

Videre fulgte jeg en sti opp til Vassnebbvatnet, det med kanalen.

Synes nå turen videre til topps så skrekkelig ut, men krafset meg oppover, til høyre i bildet.

Så stod jeg på toppen av Vassnebba eller Grånebba. Noe helt fantastisk utsikt til fjord og fjell som jeg sjelden ser!

Skjerdingen og Snøfjellet så fryktinngytende ut herfra!

Har satt navn på noen av fjella:

Etterhvert seg nå sola ned, best å gå ned igjen til setra før det ble skumt, ura nedover var grei i dagslys, men…

Oppå kanten over setra ble jeg helt bergtatt over den vakre solnedgangen! Skyggen av Vassnebba på Sula! Dette er hele greia hvorfor jeg går lange fjellturer, og spesielt derfor at jeg drøyer den helt til kvelds!

Kveldsutsikt ut fjorden med Svinvik:

 

Kort sagt:

Fristillt kysttind med vid utsikt ut havet, Stabblandet, Møre og Trollheimen. Ligger på vestsida av Todalen, nesten ytterst i fjorden. 7 timers tur på 15 km t/r bratt opp fra den gamle brannstasjonen i Todal, fin setervei til fjells, god sti videre, styggbratt blokkmark til topps. Nydelig sol i dag med 10 grader ved toppen og 19 plussgrader nedpå Todalsøra. 30. oktober 2005.

 

………….

2021 – fant fram de gamle bildene og la inn litt tekst.

 

ForrigeSenhøsttur til Storbekkhøa 1504 moh
Neste artikkelRindhatten 1335 moh