Tryvannshøgda
Tryvannshøgda

Skiturer og vinter fikk en brå slutt 20. april da jeg ble nedkalt til Rikshospitalet og nyretx. Med frisk nyre for første gang i mitt liv, måtte den første søndagsturen etter dette foregå på en markant høyde. Fikk velvillig skyss av en god slektning og vi begynte forsiktig med å ta heisen og så trappene helt oppå Holmenkolltårnet. I sannhet en majestetisk utsikt over hele Oslo og ut fjorden, men vi så jo lite av marka bakover.

Så da for vi videre og gikk opptil Tryvannstårnet. Her var selve tårnet stengt og tanker om Jotunheimutsikt måtte gis opp. Ved skianlegget bakom så vi imidlertid innover det meste av marka og noen forlokkende hvite fjell i nordvest, og rett vest så vi en kul med mast på — Gaustadtoppen?

Etter denne utsiktsopplevelsen dro vi ned på Frognerseteren og en bedre is.

En vakker heldag, ikke så langt å gå, oppå Oslos tak.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments