kammen.jpg

Startet øverst i Gjølme ved lysløypa i 11 tida, 2 pluss, 130 moh, lett slørsol og stilt. Gikk opp skogsveien i tynt snødekke.


Kom oppå Våmyra i halv ett tida, 2,85 km fra start. Her var det vel 20 cm snødekke og nesten skiføre. Tok lunsjen min under ei furu på en tørrabbe utpå myra. Videre mot Kammen var stien dekt av snø, men greit å gå opp langs kammen.

Kom til toppen av Annølkammen 509 moh  kl 1500, 2 timer effektivt og 3 timers tur på 4,7 km, 379 høydemeter besteget. Vakker utsikt til Trollheimsfjella i sør, Omsfjellet, Våvatnet og Sognlia, Fjellkjøsvatnet, Vargheia og Rabbora. Mot nordøst Orkdalsfjorden og Orkanger. Oppå her bortimot en halvmeter tørr nysnø og fint skiføre! Nedover igjen i samme spor til Våmyra. Prøvde her en mer direkte trase ned til Maretmyra, etter en stirase merket på kartet. Det ble tungt i den djupe løssnøen med våt myr under. Kom tilbake til skogsveien og gikk videre ned i tiltagende mørke.

Ved bilen igjen i 17 tida, totalt 9,1 km i dag på 3 timer effektivt og 5 timers tur. Nå var det mørkt!

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments