kroken.jpg

Startet fra parkeringa ved Røde Kors hytta ved Heldalsveien (like nedom Minillkroken) i ti tia, 11 minus grader, helt stilt, klar blå himmel og en vakker soloppgang over Leverkinna. Gikk oppover Heldalsveien i riktig godt, kaldt silkeføre, noen cm løs nysnø oppå tørr skare.

heldalen.jpg

Kom opp til Heldalssetrene etter en lite time, hit var det 3,5 km skitur i nydelig silkeføre, helt slett snødekke. Gikk en sving utpå de store myrene, men her utpå var snøen avblåst, jeg gikk nesten nedpå grastustene.

Tok turen tilbake til Sætertjønna og en bedre lunsj her i lav  middagssol. Selv om det var 10 minusgrader, så varmet allikevel sola godt i vindstilla! 

Rente så heimat via Holmtjønna og sørsida av Ånegga. Utover her var det riktig fint skiføre i skogen,  kaldt silkeføre, par cm nysnø oppå fast skare. Frampå Ånegga overværte jeg en riktig nydelig solnedgang over Svahøa!

Flere bilder fra i dag: {phocagallery view=category|categoryid=78|bgcolor=black|detail=3|displaydescription=0|displayname=1|type=1}

 

Tilbake til bilen i 3 tia, en fin skitur på 8,3 km i godt skiføre oppå Heldalen med utsikt til sentrale Trollheimsfjell! 

 

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments