nassenofff.jpg

Parkerte oppå Sørøyåsen parkering i elleve tia, 4 minus, lett snøfall, helt stilt. Rente ned til Minilla, overraskende bra skiføre nedover skogen, silkeføre, noen cm nysnø oppå hard skare, gode spor. Videre over Minilldalsmyrene mot Skrikdalen.

Over myrene var snølaget heller tynt og isskare. Gikk inn til Skrikdalen og fulgte skisporet oppover mot Solhaugen. Her oppå begynte det å blåse, så jeg fant ly bak ei gammel bjørk og inntok lunsjen der.

Fulgte skisporet videre forbi Fisktjønna og rente ned langs Hølbekken. Inni skogen var det nesten en dm nysnø, godt å renne. Videre utover myrene oppom Minilla ned til Minnildalssetrene, nå snødde det tettere, fjella forsvant.  Krysset så Minilla og rett på Sørøyåsen og tilbake til parkeringa.

Tilbake til bilen i 16 tida, bra skumring, lett snøfall. Ca. 10 km tur i dag, bra sikt og stille først på dagen, men det ble heller grått utpå dagen.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments