fjelldal.jpg

Startet fra Kåsan i ti tida, 8 minusgrader, helt klart og vindstilt. I vakker soloppgang gikk jeg nypreparete skispor opp forbi Snonssetra.

Vindstilt og vakkert solskinn oppover løypa, over Vidmyrene var en kald vind og det skyet på i sør. Kom til Ogjerdhøyløa i 12 tida, 3,8 km fra  Kåsan, her var fint å finne le for en bedre lunsj. Etterhvert kom det trimmere opp fra Skistadion nedpå Å.

snomjuk.jpg

Utom løypa var det 5-10 cm lett nysnø, så jeg gikk oppå Fjelldalshøgda for å se på Trollheimsutsikten. Været hadde frisknet på adskillig i sør, snørokket sto himmelhøgt opp fra Snota! Rente så ned på nedsida av høgda, gikk utover myrene og ned på det preparerte skiløypa til Eldalen. Nå var hele Trollheimen “lodden” fra Snota i vest til Ramsfjella og snøfokket sto høgt opp av toppene!

Videre ned skisporet og ned til Kåsan forbi Snonssetra, tilbake til bilen i 3 tia, 10,2 km på 5 timer.

 

 

 

 

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments