litjhoa.jpg

Startet nedi Gregosen i 10 tida, lettskya og litt vind, 2 pluss. Gikk det preparete sporet rett opp mot Ørnkjellhaugen og fulgte det videre mot skaret ned mot Minnilldalsmyren.

Her kom det preparerte sporet innpå det oppkjørte sporet fra Skaret. Jeg tok her rett over Okshaugen etter noen spor og fulgte de videre innunder Grønhøa i hard isskare, skarpt føre. Jeg tok av fra sporet og gikk nord i skogen langs østsida av Grønhøa borttil  Litj-Grønhøa. Tok her en bedre lunsj, etterhvert bedret været  seg og jeg fikk vakker sol oppover mot Grønhøa.

Funderte litt på om jeg skulle gå oppå Grønhøa også, men klokka var blitt nærmere to så jeg gikk vestover fjellet mot Høghøa. Oppå her var det ganske bra føre, kaldere og omtrent silkeføre. Gikk bortill oppstigningen  av Høghøa, her var faktisk reinroseheia nesten bar, lite snø til skitur, det beste var fottur opp. Satt ei stund og funderte på oppstigningen,  etterhvert ble det helt vindstille, varm og godt, riktig god påskestemning!

Rente så ned igjen til Litj-Grønhøa. fint å renne oppi snaufjellet, men nedover skogen ble det vanskelig, knallhard skare. En del bedre da jeg kom nedi det preparerte sporet innunder Ørnkjellhaugen.

Tilbake til bilen i 5 tia, 13,2 km totalt idag.

Bilder fra i dag:{phocagallery view=category|categoryid=106|limitstart=0|limitcount=0|imageshadow=shadow2|detail=3|displaydownload=0|pluginlink=0|type=1}

 


0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments