att.jpg

Startet i 10 tida ved parkeringa øst for Resvatnet, en minus,  507 moh, 25 cm løs nysnø å baske i bortover skogen, det ble lite renning nedpå Jøløyan. 

resvatn.jpg

Nedpå myrene var det imidlertid riktig fint silkeføre, etter en del strev med kryssing av den åpne Hattbekken, gikk jeg innunder Kulturminnet vest for Raufjelløyan og nøt lunsjen i riktig varm steksol. Både Resfjellet og Raufjellet var innhyllet av skodde og snøfokk, den sterke vinden i snaufjellet tok godt.

Gikk herfra over mot Rindal og Langvatnet. Utover myrene riktig fint føre, lett og raskt og gå. Nede ved Langvatnet kom snøværet over igjen for fullt, alt ble kvitt. Gikk derfor tilbake, isteden å gå løypa mi helt til Jøløyan, svingte jeg opp forbi Resheim. Ved brua ved utløpet av Resvatnet var Resa vidåpen – litt av en vinterstemning!

Tilbake til bilen i fem tida, en fin skitur i dag på nesten 9 km. 

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments