fjellfinn.jpg

Starta ved Kåsan i ti – tida, tre minus, stille gråvær, sola skinner svakt igjennom skyene. Det hadde snødd mye i natt,  det preparerte sporet oppover var dekt av 30 cm drevbårat nysnø, det ble en tung tur oppover!

Slet meg oppover dypsnøen, men like ovom nederste høylua så kom preppemaskina fresende! Nå ble det en riktig hyggelig tur videre til Ogjerhøylua i riktig fint, kaldt silkeføre, selv det var maskinsatte spor. Kom til høylua i 12 tida, hit er det 2,8 km fra Kåsan. Fremdeles helt stille gråvær og lett snøfall.

Ogjerd-høylua var helt igjenfokka, så jeg gikk borti Saudaudin og fant meg ei furu og åt lunsjen under denne noenlunde beskyttet for snøfallet.  Etterhvert øke snøfallet veldig, det ble null sikt. Famlet meg nedover mot Vidmyrene, plutselig snudde været, det ble blå himmel og sol!

Vendte oppigjen, og gikk oppå Fjelldalshøgda og fikk oppleve et nydelig Trollheimspanorama! Etter en times nytelse rente jeg ned igjen i fantastisk dyp puddersnø. Tilbake ved Kåsan i fem tida, en god skitur på ei mil i god, kald silke/dypsnø.

Flere bilder fra i dag: {phocagallery view=category|categoryid=69|bgcolor=black|detail=3|displaydescription=0|displayname=1|type=1}

 

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments