dugurd.jpg

Startet fra Granabrua (ved Hågen) i ti tia og tok Nerskogsrenna innover. Vakkert stille solskinnsvær, en minus, godt føre.

Fra parkeringa gikk jeg på skrå opp forbi Dalasætra i godt silkeføre, men nå ble det overskyet og kraftig sørøst vind. Gikk opp til preparerte Nerskogsløypa og fikk fine spor innover Leverdalen. Kom til Gunnessetra i ettt tia og rastet rett oppom ved ei stor flyttblokk ved Levra, rett over grustaket, hit var det 5,8 km fra Granabrua. Etterpå tok jeg litt opp i bjørkskogen og holdt denne høyda ut til Uvssetra. 

ulvelav.jpg

Fra Uvssetra rente jeg på skrå ned i retning Lånksetra, vondt å renne over myrene, isete og tynt snødekke! Like før setrene kom jeg nedi noen fine tørrfuruer (gadd), her var en rik forekomst av ulvelav! Svingte oppom Torslia for å se på snømengdene, før jeg rente tilbake til Granabrua. En fin skitur på 12,4 km idag, lite sol, sterk vind, men bra føre inni skogen. 

Bilder fra idag:

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments