img_0839.jpg

Startet i ti-tida ved parkeringa østom Resvatnet, 2 varmegrader, gråvær, stille, tok oppover veien mot Bjørklisetra.

Våt, sugende kramsnøføre oppover,  jeg gikk i noen gamle scooterspor, det gikk greit oppover på gode smørefrie ski. Like etter Bjørklia begynte det å regne tett, så jeg søkte le under noen store furuer. Videre oppover til Sausetra var det 5,4 km, like trist, regnyr og alle topper innhyllet i skodde.  

Gikk ned til nordenden av Raudfjelltjønna og ut til skaret mellom Svarthatten og Raudfjellet. Her tok jeg en lengre pause med nydelig utsikt til Stormyrtelet og Bolmetrollhøtta i tiltagende sol. Det så ut til å lette her på Meldalssida også, så jeg begynte å ordne meg for tur oppå Svarthatten. Men snøværet kom inn tett, så jeg vendte nedigjen forbi Sausetra. Rente ned igjen til Aaltoegeajnoe, da kom det en stor sprekk i skydekket og sola img_0876.jpgskinte klart på Resfjellet. Tok en del bilder av furuskjegg, den henger i lange brunsvarte girlandre på alle gammelfuruene her!

Tilbake til bilen i femtida, en regnfull dag med mye lav, furuskjegg og gubbeskjegg, på 15 km alt ialt.

 

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments