img_6933

Etter en festlig kveld med en del til, var det godt å kjenne fjellufta i Trollheimen. Kom meg i vei først i elleve tida, da var sola allerede over Brattskarven, det var et fantastisk silkeføre og små 2 minusgrader. Parkerte oppi Ånegga ved Røde kors hytta, fin parkering her. Noen hadde kommet før meg så det var godt skispor oppover Heldalsveien.

 


Sporet gikk opp veien forbi Minillkroken og de rente ned på Heldalsmyren og gikk oppå Pikfjellet rett ved Langjørgen. Det var lunsjtid for meg så jeg satte meg i skogen mitt i mot flyttblokka og inntok brunostskivene. Sola var sterk og varm lavt over Skaret, jeg gikk videre en runde i det fantastiske silkeføret nesten borttil Heldalssetrene. Etter en utrolig fin solnedgang i sør, fulgte jeg Heldalsveien tilbake igjen, ingen spor utover, men greit å gå i nysnøen. Tilbake til bilen halv fire, en luggum skitur på 7 km idag, ennå er det godt lys å gå i, en time etter solnedgangen.

img_6936

 

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments