borga

Vennlige slektninger skal man fare pent med og i mitt tilfelle føyk en husky inn fra sida i full fart. Velmenende søstre har tidligere ment jeg var en stor egoist i ensomheten og burde hatt voffse for å lære meg empatiens sanne vesen.

Borga.

Foreløpig på prøve, men allerede, fra Omnsfjellets himmelske enger av rød sildre, fikk jeg et glimt av det fantastiske. Borga trakk — som snøfokk mer en lett bris — meg heim igjen. Og for en sjelden gang, foten er god etter tur! Kan bli en (u?)vane dette…

Ja, ja, etter mai, juni og det meste av juli, er vi blitt “en”. Det var harde tak ei stund, snøfokka ble nesten skyssa heimat, men far tok besinnelsen i fatt. Erkjennelsen av at man må gi og ta, er uvant for meg, men turvennen Borga har funnet seg en plass i mitt kaosliv, selv om hun liker seg best under lenestolen.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments