Eli Grøtan har lånt meg noen bilder fra en tur over hakket i Hemre Gjevillvasskamb. Hun skriver: “Målet idag er å gå ryggen på Hemre Gjevillvasskam inn til Riaren og så følge stien som kommer fra Trollheimshytta tilbake til Raudøra hvor “Blåbæra ” venter trofast.Ca. 6t gåtid og ca 22km som rundtur.”
IMG_0307ELi

De gikk altså TT-stien opp til Gravbekken og krysset den før innløpet av Tverrbekken.  Oppover Hemre greit og fint å gå, oppå toppen av Hemre lettgått og flatt – helt borttil Hakket. Jeg prøvde denne ruta i 1985, men ga opp der.

Tre turvenner kom borttil Hakket, det ble såpass vanskelig at Eli valgte å friklatre videre. Hun kom opp! Etter partiet med de tre vanskelige hakka var det flatt og bredt videre nordover ryggen på Hemre, over det berømte jordlaget. Eli gikk videre over Riaren og fulgte TT stien heimatt. Det siste bildet er det velkjente synet av Hakket fra nedre Kamtjønna, det er faktisk verre en det ser ut til!

Under er gjengitt en del av bildene:

This slideshow requires JavaScript.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments