Idag var vi på vei til Vålåskaret. Det har vært heimferdsdag, endelig fritt for vonde kyr, nå får Borga gå ifred. Den sedvanlige lufteturen før 7 om morningen avdekket det vanlige, atter en ny klesse regnværsdag! Med tanke på den nært forestående spa-turen, henla vi turen og lyttet til nitimen istedet.

Mot ettermiddagen lysnet det opp realt, rett og slett sol! Vi måtte ut og lufte oss før middagen. Jeg kjørte oss opp til Lyshusflata. Vi gikk den gamle stien opp mot Buvikløypa, sannelig har det vokst igjen siden sist jeg var her. Lysthusflata er nå granskog og tett kratt. Vel igjennom den rødmerkete myrstien inni her, kom vi opp til den gamle traktorveien. Nå var det kun et kvarters gange opp til Furuberget.

furu1

Her på ca 250 moh er nydelig utsikt utover fjorden og  vi ser rett ned på Thamshamn verk. I sørvest ser vi Orkanger over Tømmerdalsmyra.

furu2
Dette er en riktig fin liten skogstur på knapt timen fra Rønningen. Sola skinte igjen, og nå smakte det ekstra deilig med mors hjemmestekte seifileter!

ulvashytta

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments