IMG_9212

Etter en lang periode i regn og snø, er det blitt rolig og kaldt godvær. Vi startet ved Storslåtta i 10-tida i et par minus, vindstille og 10 cm nysnø over det hele! Jeg var spent på hvor langt jeg kom uten ski.

Vi kom opp til Ogjerhøyløa i 12-tida, det var riktig fint å gå på skaren! Hardt, fint silkeføre, bekker og myrer er hardfrosne. Videre oppover Resfjellet ble det stadig bedre silkeføre, men nok for tynt til ski. Ca 10 cm snødekke, slett og fint, men alt av stein stikker jo opp. Tok en lengre pause ved min favorittplass under Eltjønna, Trollheimen er drivkvit og vinterlig, det skulle vel gå an med topptur til fots i flere fjell.

Etter en liten time på fast og fin skare var vi øverst i Elhenget. Her var det vanskelig å gå sommerrute, den var isete. Istedet gikk jeg vintertraseen midt opp og listet meg opp langs bekken. Kom til topps på Resfjellet 1161 moh kl 1500. Å så nydelig vidskue over Midt-Norge og Trollheimen idag. Litt skyer i sør-horisonten, men en ser alt av fjell sørover!

Etter en kort halvtimes hvil av Borga og en tekopp freste vi nedover hengene. Jo, det er greit med snødekke i nedturene, det gikk bare en knapp time før vi var nedatt ved Ogjerhøyløa. Kom nedigjen til bilen i fem-tida. Kaldt, klarvær, vinter og lav solnedgang over Mjukin. Vakkert!

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments