Vi startet ved Kåsan nesten halv elllve, 2 minus og stille, nydelig dag i fjellet! Det er preparert skitrase helt ned til Resdalsveien, supert silkeføre! Vi gikk først via Snonssetra, før vi fortsatte videre. Oppå Vidmyrene var det nesten “påske”stemning, vakker, varm sol og lettskya godvær!

Skitraseen er nå perfekt innover, men å gå utom er håpløst. Det er en halvmeter løs snø, vi prøvde en sving, men Borga sank inni til halerota. Vi kom opp til Ogjerdheiløa i ett-tida, jeg tok av fra skisporet opp til den fantastiske rasteplassen ved furua. Det ble slitsomt for oss begge.

Ved furua satt vi lenge med vår lunsj, det var stille, mer og mer skyfritt og ei varm, god januarsol. Etterhvert seg sola nedover Rindhatten, en fantastisk solnedgang!

Vi rente nå ned til Ogjerdheiløa. Er litt lite snø ennå, bjørk-krattet står opp av snøen. I sen kveldssol cruiset  vi utover Vidmyrene, Borga får opp farten etter skispor. Men ned bakkene mot Kåsan, ble det nok vel mye trekk. Jeg labba ned med skia i hendene. Oppom Snonssetra prøvde jeg litt løssnø-kjøring, artig for meg, men Borga forsvant i snøen, hun la seg oppå bakskia for å holde hodet oppe.

Kom tilbake til Kåsan i 16-tida.

Dette er en video fra dagens tur. Musikken er gjengitt med tillatelse fra Ni Liv, Jon Solberg (se kommentar). Album Telemarkana (2007), spor Ikkje Spør.

Subscribe
Notify of

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jon Solberg (komponisten)
27/01/2010 14:15

Hei igjen Arild!
Uansett, fantastisk flotte bilder, og strøken natur!
Såg fristande ut! Eg gjeng masse på ski sjølv, og
har akkurat vore på ei skihelg med kona på Hovden.
Ikkje så fint der som på bilda dine, men 🙂

God kveld!
mvh Jon Solberg
(komponisten)