IMG_0162

Ved Kåsan var det 7 minus, stille og nydelig morgensol da vi startet i 10-tida, det skulle bli fint idag. Sporet oppover var perfekt og nypreparert i dag.

Lett og fint oppover sporet, god sporsetting, mye snø i skogen nå. Oppå Vidmyrene var den fine puddersnøen dekt av et flatbrødtynt isskare-lag. Det var ikke mulig å renne ned igjen i løssnøen med Borga idag. Etter knapt to timer var vi oppe ved Ogjerhøyløa, her var det endellig kommet en hvilebenk. 

Jeg gikk videre, tenkte på å bestige Resfjellet, men Borga i isskaren var ingen god kombinasjon. Vi gikk i løssnø oppå Fjelldalshøgda istedet og fant oss en god rasteplass med sola i auan og hele Trolllheimen foran! Borga satt lenge og bare nøt utsikten, blitt mye inneliv i det siste. Jeg klemte ivei flg sms til mine kjære:

“Fantastiske forhold her ve Ogjerheiløa no!! Stekvarm sol, vindstille å klar blå himmel! Mye folk, nypreppa spor å to minus. Nydelig åt me å Borga!”

Etter en god time i solsteken cruiset vi ned til det preppa sporet igjen. Isskaren rev og slet i poter og skisko, vi måtte holde oss i løypa. Borga hadde også fått teften av hjemtur, og satte i fullt firspang med meg halsende etter. Det var bare å ta skia i nevene og ta fatt på en lang luftetur ned til Kåsan.

I fire-tida var vi kommet tilbake til Kåsan. Nå var det nydelig kvelddsol, men det skyet kraftig over fra vest.IMG_0157

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments