hytteingaeinar

Vi var invitert til hyggelig samvær over kaffekopp og gjerne grille i kveldslyset uti Frilsjøen. På brattbakkene oppover til hytta var det bare grått, Grefstadfjellet var borte i tett skodde og etterhvert dryppet yret godt over oss da vi samlet oss i varmen i hytta på 478 moh. Med utsikt til en disig kontur av Vassfjellet og det meste av Hølonda.

Det ble altså en sammenhengende innedag. Gikk meg nå en snarttur rundt litjburet på Kalstad (det i presenning på bildet øverst) for å se etter hunnblomster, men oppi her var ingen å se.

Vafler, molt og rømme til lunsjen. Senere på dagen innså vi alt uteliv var fåfengt og Inga disket opp en herlig rømmegrøt, spekeflesk og -pølse, eggrøre, potet og -salat. Til kaffen noe etter var vi skjønt enige at vi hadde hatt en trivelig innedag til bilder fra London og alle barn og barnebarn. Takk for hytteturen!

ingavaffel

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments