Presteimage66

Luftet Borga idag utover elvemoloen parallelt med Vigor. Jeg måtte se til østersurten som Bothild meldte om.

Ååh som det blomstret utover sandstranda! Knallrosa Rosa rugoa (rynkerose) ispredt lekker blå fuglevikke. Gullle gul gåsemure krøp rundt omkring, drivkvit skjørbuksurt og frisk grønn strandkjeks, for en blomstring i den knøttlille sandstranda ved foten av moloen her lengst ut i Orkla!

Osterimage36

Og som det blomstret så vakkert lyseblått av østersurt! Ikke nedi sandstranda, nei den hadde funnet seg til rette oppi steinura i moloen! Ganske så mye av den mellom steinblokkene og i helt perfekt blomstring. Oppå selve moloen sto mye annet fin, som vendelrot, engsmelle og bitterbergknapp.

Vi satt lenge i stekvarmen og sommersola i lang nytelse over den vakreste tida i Trøndersommeren! Etterhvert ruslet vi tilbake til bilen og plukket oss en diger prestekragebukett, etterfulgt av et deilig, vått regn. Alt er på plass, livet er i vater, også Trønderregnet!

Flere bilder fra lufteturen i dag: {phocagallery view=category|categoryid=146|bgcolor=black|detail=3|displaydownload=0|bordercolorhover=red|displaydetail=0|displaydescription=0|displayname=1}

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments