IMG_1891ny

Kjørte oss en tur uti Bystingen idag, mellom Vingvågen og Kongensvoll. Her var det sommerstemning, all snø er borte og  uti enga spirer graset.

Vi parkerte ved nydyrkinga ved veien oppom Bølskjeret. Ingen stier å starte på, men borti skogen ved telegraflinja nordover fant vi sannelig en sterk hjortesti, den fulgte vi borttil Gammelbudalen. Der satte vi oss på en rabbe meg utsyn utover Trondheimsleia, Leksa og Hitra og gledet oss stort i sommervarmen over den nye vår som endelig er kommet!

IMG_1855BILDE2FIX

Herfra gikk vi hjortstien bratt opp på venstre side av bekken opp til den lille myra øverst i Gammelbudalen. Jeg funderte litt på traseen til topps, det så bra ut på sørsida. Vi gikk slakt opp dit og fant en rask, men styggbratt glenne opp til tjønna mellom toppene.

IMG_1876BILDE3

Oppå toppen ble vi sittende ei god stund i nytelse av at terrenget endelig er fritt for snø og is, nå går det an å gå på tur hjemme også!

Nedturen skulle vi ha gått den bratte glenna og tilbake til myra, men jeg ble fristet av det lettere terrenget på nordsida. Det ble ikke så vellykket, nedi skogen fikk vi et styggbratt “gaupterreng” som vi måtte kjempe oss over før vi kom tilbake til myra. Da kom vi på hjortstien igjen og etter kort tid var tilbake til nydyrkinga.

ForrigeNysnø uti Agdenes
Neste artikkelPåsketur i sommersol til Snaufjellet
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments