I den vakre søndagsmorgenen bestemte vi oss for å kjøre uti Agdenes en tur.

Vi byttet sjåfør ved Lensvik og så litt på kirka, før vi fortsatte ut til Selva. Fortsatte videre ned til Agdenes gård. Kikket litt på middagsbufeeten i Vertshuset Kong Øystein, det så bra ut.

Tuslet så traktorveien ned til sjøen for vår mat, ved svingen ovom rullestranda var det sannelig en fast anlagt rasteplass i fjærekanten. Der satte vi oss ned i et par timer. Gikk omkring i fjæra, plukket skjell og bestemte tangarter. Heldigvis var det lavvann, det var greit å komme fram bortover strendene.

Jeg gikk bortover rullesteinene tilbake til Kong Øysteins havn. Fikk lyst på en litt lengre tur, og gikk i vei mot fyret. Trodde kanskje det var sti bortover, men det ble et kvarters basking i myrheia før jeg kom fram.

Etter en titt nedi Breivika, tok vi innom kroa i Lensvika for middag. Hmm, klokka var over 1700, middagsserveringa var allerede over! Da ble det pizza på oss, greit nok det.

Flere bilder fra idag: