Endelig godvær igjen, nesten ti varmegrader og sola skinte fra skyfri himmel. Vi startet halv ellve og gikk turstien fra Storslått. Myrene er faktisk frosset, men ingen snøflekker, det var riktig fint å spasere bortover den harde myrstien. Lenger opp, i Fjelldalen møtte vi noen småflekker snø i skyggesidene, utpå myra var en del glatte isflekker. Vi tenkte oss til topps, så vi tok en god pause i Ogjerdhøyløa med tekopp og kløv ble tatt av.

Oppover Resfjellet var det greit å gå etter stien, hardfrosse med noen små isvuller. Jeg foretrakk likevel å gå delvis i røsslyngheia ved sidan av. Oppunder Eltjønna gikk vi en stor runde for å finne en perfekt rasteplass, og der ble vi værende lenge.

Det var godt i fjellet nå, vi satt i sørhellinga og sola stekte så varmt. Jeg hadde lagt utover fjellduken og etter gammel vane strødd utover innholdet i sekken, mat og det hele.
Etterhvert seg sola ned overt Trollhakket, og vi tuslet nedover på hjemtur.

Resvatnet, Trollhetta, Hattan og Rinnhatten

Nede ved Fjelldalshøyløa sjekket jeg gjesteboka, ikke mer en 5 stykker idag. Siste biten ned til Storslåtta brukte jeg bare 40 minutter på, joda, jeg er igang igjen. 

Her er  bilder fra idag:

ForrigeFrost i hagen
Neste artikkelVestre Varde 656 moh
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments