Det fantastiske novemberværet fortsetter, vi kjørte over til Gjølme for en tur oppover til Våmya og Annølkammen. En minusgrad i ti tida, veien var hardfroseet med is og glatte partier.
Det var først oppom Marenmyra vi fikk sola igjen, det hadde trukket over noen skyer da vi startet, men nå ble det sannelig lettsskya godvær! Oppå Våmyra sto jeg og funderte der den godt brukte turstien tok av til Annølkammen. Jeg var bare halvveis til toppen og sola gikk ned om et par timer. Vi valgte en bedre lunsj under ei furu istedet.

Etterhvert seg sola ned bak Annølkammen i sør. Nesten skyfritt, så nydelig solnedgang!


Vi vandra litt rundt på myra for å se på de fantastiske gullstrålene, en unik opplevelse! Nedturen ble en nedtur, lengst opp var det isfritt og godt å gå. Men nedi skogen og skyggene, var vel så isete som i morges, det ble drygt ned til bilen.