Sterk haupine i morges. Må ut en tur i finværet. Kjørte uti Snillfjorden, men der var det nysnø helt nedpå veien! Kjørte uti Åstfjorden, og gikk innover skogsveien forbi Granholtjørna. Tenkte ei stund på å gå opp bekkdalen oppå Klovaheia. Men fortsatte veien innover og oppover.

Den gikk langt innover, først over Remmadalsbekken, før den tok bratt opp i Remmaheia. Her tok vi en lengre rast på ca 150 moh. Vi ruslet litt lengre opp, og kom etterhvert oppi fast snødekke. Lite trivelig nå i mai.

Jeg funderte litt på oppstigningen til Bergsvarden, det så ut til å bli i bratteste laget denne veien, se bildet under. Plutselig dro skyene over og været endret seg til snøbyger. Det var nok best å tusle tilbake etter veien, de få varmegradene idag hadde laget litt vårstemning.

ForrigeTopptur til Snaufjellet
Neste artikkelEngledammen idag
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments