Noen få dager med oppholdsvær nå først på juli, fikk faktisk litt tid til å knipse noen bilder. Øverst bilde av et av staudebedene, med gulltvetann  Lamium galeobdolon og reinrose.
Årets nybrottsarbeid, Amergaissa, fjellhagen, begynner å vokse til, her er “edderkopptakløk”, Sempervivum arachnoides :

Jeg la jo duk under hele fjellhagen, men var likevel litt redd for mye “ugras”. Det ser ikke ut til å bli noe problem, jeg napper opp de få strå på avveie etterhvert. Her er hele Amergaisa:

Nå første året har jeg handlet inn endel utenlandske, små, nette fjellplanter for å komme igang. Her er en av de, Gypsophila cerastioides, krypslør (teppeslør).

Så smått har jeg begynt å plante inn Norske fjellplanter. Mange av de er jo store busker under jorda, med en liten plante oppom jorda. Fjellpryd og rypebær er nettop plantet inn og ser ut til å ha det bra.

Engledammen sliter jeg med. Det er en liten lekasje et sted, så jeg må etterfylle til stadighet. Har også satt ut noen dyr i vannkanten:

Grusstranda fikk ny elvegrus i vår, og jeg la uti noen store kuppelsteiner fra Orkla. Den store steinhella fant jeg uti Snillfjord:

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments