Høst og finvær, ut på tur. Denne søndagen var plussgradene uti kystheia, men det var vått i myra uti Musdalen.


Som vanlig gikk vi den triveligste topptraseen, først inn til broa over elva, like før den fant vi hjortestien som vi fulgte opp i snaufjellet oppom Langvatnet. Rett under toppen, satte vi oss i le og tok en bedre lunsj.

 

Derfra var bare noen brattheng å forsere før vi sto på toppen av Lauvnesheia 467 moh. En utrolig fin utsiktstopp, hvor en ser mye av midt-Trøndelag, fra Frøya til Meråkerfjella, fra Åfjord ned til Smøla og Stabblandet og i sørvest så vi toppene på Snota.

 


På vestsida av varden var det le og helt vindtstille, så vi satt lenge og bare koste oss i finværet. Et par lokale var også kommet til topps, og fortalte ivrig om de fine isskuringsstripene. Du kan se de på bildet over, Borga ser ned på noen slike.