roqasenBORGA
Enelig begynner jeg å se litt mer, legen opplyste jeg hadde 80% syn og kunne varmt anbefale en tur med Golfen og tur i marka med Borga.
Så vi dro oppi Espa, og gikk oppover veien. Stort sett bart og fint, men noe glatt is i skyggen. Oppå Huliuflata var jeg pust ferdig, var jeg virkelig i SÅ dårlig form.

Men jeg presset meg videre siste biten til Rødåsen, og videre op siste kneika oppå engene. Det var lenge sida det hadde vært skispor her ja. Men godt og fint å gå på den tynne snøflata videre opp, mye bedre en skogsveien ved siden av.

Oppå stikrysset til Ulvåsen og Årlia, satt vi oss i solsteken bak trimkassen. Satt lenge med bananen. Følte en enorm lettelse, Vi var på tur igjen! Selv om alt av muskler var gjennomslitne, ga dette mersmak.

Nedturen til Espa gikk som en lek. Jeg fikk faktisk til å gå relativt hurtig og ubesveret ned bratt vei. En gledens dag, jeg er tilbake i marka igjen!