Det står en stor fin tavle oppå utsiktspunktet på Rauhåmmåren. Jeg leverte bildene til den, ikke helt fornøyd, Trollheimen var delvis skyete vinterbilder. Nå har det gått 15 år, prøve å få til noe bedre.

Først et bilde fra hogsfeltet oppom, en superklar oktoberdag.

Utsikten til Trollheimen fra Rauhåmmåren, oktober 2020

På bildet har jeg navnsatt fjella vi ser mot horisonten. Vi ser ikke Blåhøa, den blir rett bak toppen av Resfjellet. Det er mulig det er Midtre Gjevillvasskamb vi ser i mellom Resfjellet og Trollhetta, stemmer med siktretningen, må spekulere mer på det.

Det neste bildet er tatt fra benken ved utsiktspunktet og dekker Resfjellet til Ruten. Det er mange bilder sydd sammen.

Har navnsatt de fleste fjella, etter mange års funderinger tror jeg dette blir riktig.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments