Det fine kalde været uten snø fortstter. Vi startet i ni kalde minusgrader nede ved Reitan i halv ellve tida. Sola skinte så vakkert. Ruslet oppover turstien til den gamle skogsveien oppover skogen.
DSC00705

I natt var det kommet et par cm lett tørr nysnø, den dekket alt som var av is og issvuller. For det var sammenhengende blankis oppover, i starten hadde bekken rent utover bekken, å så fin skøyetis!
Jeg hadde kjøpt meg nye brodder og var godt skodd oppover. Likevel, det ble en dryg bakke, sånn halvveis måtte vi ta oss en hvil. Borga var også sliten etter glattisen. Etterhvert kom vi opptil utsiktspunktet.
DSC00724
Vi fortsatte litt til, og fant den fine rasteplassen fra siste gangen. Også idag lot vi hygge gå først, vi var for slitne til å gå noe mer oppover, og klokka var over halv to.
Nedturen ble som vanlig vanskelig, dryg og kald. Broddene hjalp jo godt, det var såpass mye blankis nedover at vi tok det veldig med ro. Nedigjen på Reitan måtte jeg bare ta noen bilder av den vakre bygda i den blå timen med all frostrøyken.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments