Parkerte ved Høgkjølen Parkering i ellve tida. Ville prøve om jeg kunne kjøre bil så langt. Gikk fint ja, nyveien var jo helt sommerbar. Spente på skian og gikk det fantastisk preppa sporet oppover mot Kjølen.
Var fint sol og fint fotovær i starten, men så ble det ganske grått vær. Vi gikk helt innunder Nerkjølen, og laga oss snøgrop og spiste matpakka. Det stundet til snøvær fra vest, vi fikk aldri sett Ruten. Så vi snudde og labba tilbake langs skiløypa. Som vanlig ville Borga heim og hvile etter å trukket meg hardt oppover, noe hvile i snøen fikk jeg ikke laget. Så som vanlig ble det vel skarp fart, skia måtte av. Vi hadde det nå trivelig lell, der vi gikk de siste metrene under veibroa. Grått og snøvær nå, klokka var nesten fire da vi kom inni bilen igjen.

ForrigeLykke ved Ogjerheiløa
Neste artikkelFjelldalshøgda og hvite diamanter
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments