Kjørte oppi Espa og tuslet oppover traktorveien. Dagen var ennå ung, det var litt grått i været. Fint og tørt å gå, etterhvert ble det fast snødekke å gå på. Jeg ville prøve å riste av meg en tung depresjon som jeg har slitt med noen dager, en tur i marka pleier å gi god medisin for slikt.
AKR_1105rasmus

Etter å passert brua rusla vi opp de bratte bakkene til Rommet. Og oppi her, endelig årets første hvitveis! Det var et fantastisk syn, så vi gikk oppi gapahuken og spiste matpakka mi. Studerte utsikten over et vårlig Orkdalen, men alt av fjell var vinterlig hvite. Her er utsikten ned til Chicago;
AKR_1114chicago

Gikk nedat til hvitveisen og fotograferte den. Da kom Anne gående og hilste på oss, de to var bare på snartur. Det ble ikke mer hvitveisblomstring lenger ned. Oppom Espa kjente jeg meg mye bedre, jau en markatur om våren er den beste medisin mot tungsinn.

ForrigeDen første marikåpe!
Neste artikkelAtti Årlia
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments