Har benyttet finværet og regnet i dag til å oppgradere webhotellet mitt. Dedisert ip og dobbelt så mye plass, så får jeg plass til fler bilder og artikler, samt at jeg får ha nettet mitt i fred, uten forstyrrelser og forsinkelser fra tyngre brukere som før “delte rom” med meg.
Ellers har jeg kjøpt ny hodelykt, en sånn fancy moderne led Nitecore HC 500. Litt for dyr på Sporten, så jeg tok den fra eBay;

IMG_0023lamp

Hagen er i full vårblomstring, blåveis, hvitveis og Primula. I fjellhagen er rødsildre overblomstret, mens en enslig kubjelle står så fint, se bildet øverst.

Mogop er jo vår kubjelle i fjellet. Bildet under tok jeg på Dovre for noen år siden. Mogop skal også finnes i Trollheimen, ved Gjevillvatnet. Har aldri sett den der, det sies den skal finnes oppi Tyrikvamfjellet og Kamman. Den blomstrer nå i mai, så det er bare å gå seg en tur og finne den!

Mogop

Og så fant jeg igjen en del gamle panoramabilder, spesiellt artig at jeg fant de fra Snota! Klikk på UTSIKTEN så får du se alle jeg har lagt ut. Skal prøve til sommers å lage noen nye. Her er ett jeg la ut idag, fra Brattskarven på Oppdalssida;

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments