Sommeren glir over i høst, vi startet fra grustaket lengst inni Leverdalen i to-tida og tok turstien mot Heverfallet og Dugurdknappen. Stekende sol og varmt.

_DSC0303dugurds

Stien vi fulgte er den mye brukte over til Gisnatjønna, Svartbekkdalen og over til Heverfallsætra. Tørrt og fint å gå stien.

_DSC0335grana

Jeg ventet på en sti som ville ta oss til toppen av Dugurdsknappen, men den fant vi aldri. Etterhvert kom vi opp til vatnet ved Knappstuggu.
_DSC0417dugbua

Nå så vi stuggu like foran oss, litt dumt at vi ikke gikk ned til den.

Vi tok oss en lang pause oppå de fine berga ved tjønna. Så ut til å bli regn, greit å være her for å se hvor været gikk hen. Men det klarnet opp igjen til kvelds, vi fikk en fin tur nedover igjen til grustaket.
_DSC0405trollhytt

Vi satte oss på hvilebenken ved veien og funderte, bare ti min tilbake til grustaket. Dagen starte jo så vondt, vi skulle oppi Skrikhøa idag. Men ved Minilla ble det kjempeskrekk, Borga ble fresende uenig i det med å ta stolheisen over elva. Det tok en time og mye kos å roe ned voffen, men vi forble på feil side av Minilla. Derfor brøt vi av og dro inni Leverdalen, begge måtte nå ha seg en koselig fjelltur.
_DSC0381voff

Dugurdsknappen reiste seg bratt her ved hvilebenken, liksom smilte til oss idet sola gikk ned bak Leverkinna. Vi plukket en stor bukett røsslyng og startet på hjemturen utover Leverdalen, gode venner som ikke alltid er enige om dagens retning.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments