Kjørte oppi Ulvåsen idag. Tett tåke og en minusgrad. Tenkte vel å gå oppover mot Hovshaugen, men med den tette tåka fikk vi gå på solsida.
Gikk opp til trimkassen på myra. Blitt hardt og glatt igjen, greit nok å gå blir ikke våt i myrene lenger. Ved krysset til Rauhåmmåren tok vi en banan og funderte på veien videre. Vi hadde bare brukte trekvarter hit. Fremdeles tett tåke, men sola var i nærheten av å bryte fram. Så vi fortsatte rett fram over til Raudåsen.
rauh1_dsc1539
Fikk bra turtempo så vi fortsatte nedover etter en kort hvilepause ved benken. Nede ved Hulluflata var det nesten sol så vi bare gikk på oppover stien. Begynte å bli sulten, men det fristet ikke å lage seg rasteplass i skoddehavet.
rauh2_dsc1558
Etter en liten time var vi utpå Rauhåmmåren og satte oss ved hvilebenken med maten vår. Null sikt! Så vi glodde en halvtimes stund utover byen vår, et yrende liv fra biler og maskiner, kunne jo vært artig å sett litt av det.
rauh3_dsc1570
Opp bakkan til myra gikk i stort tempo, jeg hadde blitt kald av rastepausen. Så da var vi oppå myrflate og kunne bare cruise innover på plankene til skitraseen. Glatte og sleipe, Borga hadde jo spiker (klør)feste, jeg sliter med utslitte fjellsko. Etter en halvtime var vi oppå kanten oppom Ulvåshytta.
Fremdels lyst og fint, funderte litt på å gå en runde oppå Stormyra, men vi fikk nå tusle ned til Ulvåshytta. Ble en fin 6,5 km tur idag, veldig luggumt i dagens tåke,

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments