Idag, første søndag i advent, var det som vanlig ugreit vær med lite antydning til sol. Så da gikk vi nå Orklaparken, Som vanlig ned til Grendstuggu og derfra ut på elvekanten. Gikk nordover til Naustplassen. Sannelig, nå er arbeidet med broa over Evjensbekken godt i gang!
Fortsatte videre, traff Sussi like ved, og under Bårdshaugbroa og opp til Amfi. Gikk så over den nye fine gangbroa til Grønøra og fortsatte Orklaparken videre på den sida. Kom så endelig fram til Gjølmesbroa etter en knapt to timers rusling fra Emmaheim.
111_dsc1932
Fortsatte videre opp til Torvet og spiste matpakka der på sittebenken. Ser Sponplaten rett over elva. Tuslet så hjemoverigjen.
En fin fire timers i varierende vær fra snøstorm til snev av sol.

ForrigeAdvent ved Gammelosen
Neste artikkelTirsdag i Orklaparken
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments