Plutselig kom snøen igjen, med mange kuldegrader. Vi startet fra Reitan i halv elleve tida, fire minus.

Vi var sannelig først idag også så det ble en tung brøyting oppover. Særlig fordi marka under ikke var frosse, vi gikk stadig igjennom og nedi gjørma. Slik ble det helt opp idag.

rasten
Oppe ved rasteplassen innså vi at det ville gå for tregt til å nå toppen. Ved utsiktspunktet, der skogsveien kommer opp fra Rovskaia, var jeg lettet, skulle tatt bananen her, men fortsatte, var så godt igang, ikke noe vondt i fotan.

oppikoll
Ikke lenge etter kom trimmerne. Først to, som slo av en prat. Så hyggelig! Så ble det mye lettere for oss, slapp å brøyte vei.
Oppe ved bekken var klokka blitt ett. Jeg var frisk og fin, ville ikke hatt noe problem med å fortsette bortil trimkassen på Rokollen. Men med vårt labre tempo, så var dagen ikke lang nok nei. Så vi strøk opp til venstre og satte oss under ei gran.
Strødde utover fjellduken og satte oss med matpakken og varm god te. Det var nok et par minus, kjente nok det i fjeset. Men vi koste oss så godt her, Borga hadde funnet seg en tørrkvist som hu gnagde så ivrig på. Et magisk lys innover skogen fra sola bakom skyene. God og varm i flere lag ull. Dette er livet ja!
Så smått tuslet vi nedover igjen, ble stadig forbigått av ivrige markatrimmere.
Tilbake til bilen rett før tre. Det begynt å bli skumt nå, vi hadde ikke sett sola idag heller.

ForrigeOppover Buvikløypa
Neste artikkelGodt Nytt År!
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments