Sliter veldig med tunge tanker for tiden. Sofaen forblir det eneste kjære jeg har. Sekken var jo nettopp pakket og klar for marka tur. Det var jo i praksis bart her nå i slutten av februar.

Snøen kom jo igjen, selvfølgelig. Og da ble det tur til sofaen istedet for en livsbegunstigende tur atti Tverrhoggaksla. Sukk.

Men jeg savner de gode og lange fjellturan atti fjello. Det gjør også fotan mine også. Husker godt de siste turene jeg gikk, da var jeg mye, mye bedre form fysisk. Det blir bare ikke noe trening av å daffe omkring Emmaheim. Men det var det der med skyssen da. Jeg har 100% syn nå. Men tør ikke å kjøre bil, to års fravær fra bilkjøring har ødelagt helt rutinene, det å kjøre nedpå oti er langt nok for meg det.

Idag gjorde jeg noe nytt. Gikk utpå verandaen og knipset snøen. Skal se litt på bildet og fundere på om det kan bli en tur oppå den.

&

ForrigeOppover Rokollen
Neste artikkelEndelig mars!
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments