Da e vi komme midt i sommern.

Idag 24. juni er det Jonsok. Som vi ser i leksikon, så er dagen Johannesvake, en kirkelig høytid for døperen Johannes fødselsdag. St Hans er dansk — det er Johannes sitt danske helgennavn. Det norske navnet er Jonsvaka på Norrønt så Jonsok er det vi bruker.

Det e jo sankthansbål på denne kvelden, oss feira midsommer og at sola snur.

E å voffen bry oss nå itj så hardt om detta, vi fer nå å luffa kring Tølløvstien og en langtur neme elva i Orklaparken om nå regnet held opp. Kjøpt meg ny mobil sjø, som gammel gubbe som he fotografert sia 1960-tallet så e de itj te å tru kor go de her nymotens mobilan e vorte. Sjå her på det fine blåklokkebilde — e berre la me ne attme klokkan, fiska opp mobilen og knipsa ta bildet, så la e d på Instagram;

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

ForrigeTopptur til Krokdalsutsikten
Neste artikkelSøndagsturen vår
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments