Etter måneder med ille faren kropp og sjel var jeg endelig tilbake i Ulvåsmarka! Alt er jo borte av fysisk form, og jeg sliter med tunge depresjoner etter lange dager hos hvite engler. Dagen i dag gikk bare en vei – oppover, sannelig kom livshumøret tilbake!

Jo, lysløypa er topp preparert den nå. Fantastisk flott å gå, mye snø. Startet i 12 tida, tre minus. Vi gikk til endes og rastet inni skogen der.

Heimover begynte det å snø kraftig, det ble rettelig julestemning i marka. Kom tilbake til Ulvåshytta i tre tida, da begynte det å bli mørkt. Så det er slike turer som skal til, mange flere slike små luggume og jeg har lagt grunnlaget for en gledelig sommer atti fjello!

 

 

Save

Save

ForrigeTopptur til Elgshøgda
Neste artikkelAndre søndag advent 2017
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments