Alt var perfekt idag, etter dager med ruske høstvær. Nesten tyve grader, blank, fin, sommerlig høstdag. Idag ville vi bare kose oss i marka. Gå turstien oppå Rømmesmyra og finne oss en plass for en lang rast.

Vi har en fururabbe litt oppom på kanten av myra, her er det så fint å sitte tørrt og med sola inn så fint. Så vi gikk dit og ble der en liten time med maten vår:

Jeg hadde vel spekulert ut å gå en runde nedom Hulluflata og oppigjen via Rødåsen. Men idag var det så fint å være ute, så vi drøyde ekstra lenge her.

Etterhvert tuslet vi videre mot Raudhåmmåren, blåklokke er enda i fin blomst:

Det var vel oppi tyve grader idag, en sjelden deilig sommerlig høstdag. Nokså disig utsikt, men likevel greit å se langt inni Trollheimen, så jo tydelig Neådalssnota langt baki. På bildet under er den akkurat bak toppen av den lille bjørka i midten.

Med denne gode varmen kom det mye trimmere ettehvert. Folk vet når det er tid for tur. Jeg ble så døsig og glad for denne gode dagen, ble bare sittende lenge i solsteken. Borga synes det ble for mye av det gode og krøp i skyggen under hvilebenken.

Orkanger City:

Sett oppover dalen mot Fannrem og det meste av Trollheimen i horisonten:

Fra venstre: Bolmetrollhøtta, Neådalssnota, Salen og Snota:

Trollhetta:

Bårdshaug herregård og det nye hotellet til Mardahl, Litjgården, foran til høyre:

Grunnmuren i det nye folkebadet i Orkdal begynner å ta form:

Etterhvert samlet vi oss, Borga krøp motvillig utav skyggen og vi ga oss i kast med den dryge motbakken oppå myrene igjen. Skjønt, det gikk lettere idag, sånn passe varm sommerkveld med deilig sol. Godt det igjen etter uker med ymse vær!

Dagens tur ble på knappe 6 km. En gjennomført hyggelig tur, med hovedvekt på å kose seg i marka. Jeg hadde inne å gå det dobbelte, helt ned til Hulluflata. Nå ble det rolig velvære istedet. Livet er herlig!

 

 

ForrigeTrimtur til Lomtjønna
Neste artikkelLunsj i høstregn ved Hovsslettet