Lørdag, og arbeidsdag? Nå, det regna kraftig igår og yr lovet med stor tyngde ennå mer regn i morgen søndagen. Idag skinte sola delvis, godt oppholdsvær!

Startet i ti-tida ved Ulvåshytta, gode 5 grader, lettskya, godt turvær!

Idag skulle det gås. Jeg ville prøve på hele Årlia-runden! Er litt redd for at det på denne tida av året er blitt for langt for oss. Så vi økte tempoet idag, og kom oss oppå Stormyra etter en tre kvarters tid. Satt nå der og spekulerte et kvarter, skal vi prøve hele runden Borga? Voffen viftet så glad med halen, vi får prøve.

Etter nye tre kvarters tid var vi ved det røde huset i Årlia. Tenkte oss nedi Nord-Årlia med lunsjen vår, men der var det mye folk idag.

Knipset det vanlige bildet vårt her da. Nedi Baklia så vi ingen krøtter. Kanskje de også er tatt hjem for vinteren.

Vi tuslet raskt videre oppå Evjensslettet og fant oss en bedre lunsjplass med utsikt til Trollhetta og Snota. Klokka var halv to, seneste laget for slikt, magen knurret bare værre. Men herfra vet jeg akkurat tida det tar å gå til Ulvåsen igjen. Så vi roet oss med brødskivene en lang halvtime for å få igjen styrken og motet.

Kom nedi Rødåsen litt etter fire. Jo, blir bra dette, bruker ikke to timer tilbake til Ulvåshytta herfra. En god tekopp og styrken var der igjen. Nå er grindene åpne og klar for vinterens prepping. Det ble vel litt for lange netter for kvigene nå.

I halv fem tida var oppå Rømmesmyra. Det går greit over her nå som myra er plankelagt.

Kom tilbake til parkeringa i Ulvåsen i halv seks tida. Hadde gått 7 km idag. Kraftig skumring, sola var nettopp dukket ned bak Knyken. Og mye folk ute på trimtur, møtte ikke så mange på veien over til Årlia, de fleste var på Rauhåmmår-sida.

En glad dag, selv om dette er helt på grensen av hva jeg klarer på en dag. Litt godt egentlig å presse seg litt. Selv om begge fotan er helt ødelagt, så går jeg da ganske bra, mye slit, men kommer da fram til slutt. Greia er ut på tur, aldri sur, dagen i dag satte nye gleder i ei ellers miserabel høsttid!

 

ForrigeHovshaugen 406 moh
Neste artikkelTrimtur til Rauhåmmåren