Toppers vær i dag!

Starta i elleve tida ved parkeringa i Fjellkjøsa. Vakkert vær med sol fra skyfri himmer og tre-fir minus. Vi gikk veien innover til Brølia. Litt sånn nullføre etter veien, isete og glatt i hjulsporene, sukkersnø utom.

Etter en time kom vi til enden på veien. Det sto et skilt merket med “Bjørndalen 1,2 km” Nå kom vi innpå sti i tett granskog videre. Den var helt håpløs å gå. Myr og overflatevann var frosset i en tynn hinne, så det var farlig glatt innover, skulle brukt brodder!

Tida var også kommet for lunsj, så vi gikk av stien og fant oss en fururabbe hvor vi slo oss ned. Gikk da an å sitte her i sola, det var i kaldeste laget nedi skogen.

 

Etter en dryg halvtime tuslet vi tilbake til Fjellkjøsa.

 Nydelig tur ved Fjellkjøsvatnet, kaldt i skyggen, men deilig og varmt i sola.

ForrigeTrimtur til Rauhåmmåren
Neste artikkelRauhåmmåren