Det var meldt strålende vær og sol idag, og det var mye folk da vi kom oppi Ulvåshytta i ti-tida. Vi ruslet oppover mot Stormyra i nesten ti varme grader. Jeg skulle flekket av noe vinterklær før jeg begynte! Men magen var heller ikke idag i god lune, jeg har slitt med diare i et par uker, idag ble det mer og mer sterk mageknip. Jeg satte meg ned ved gadden for å vurdere formen. Etter ei stor brødskive med brunost kom humøret tilbake.

Det ble så vi fortsatte. Prøve en runde, om Hovsslettet og Raudåsen. Begynner å bli i lengst laget for meg på korte dager, så vi fikk gå på.

Ved Hovsslettet ble det bare en kort pause for å sjekke om hodelykta var med. Det var den ikke, så da måtte vi bare gå på. Gikk stien utover mot Raudåsen. Fant oss en fin lyngrabbe og hadde matpausen vår der:

Nede ved Rødåsen var det mye folk som det var ellers i marka idag. Finvær, oppholds og 12 grader, det er lenge siden sist!

Turen videre over Rømmesmyra ble i tiltagende skumring. Som vanlig gikk jeg tom nedi veien og måtte sette meg ned med resten av matpakka nede ved bjørkstammen.

Kom ned til Ulvåsen litt etter fire, da var sola gått ned. Ble en fantastisk solnedgang! Veldig spesiellt å være ute i marka på denne tida!

Jo, det ble en fenomenal markatur idag. Ble mye bedre i magen etterpå!

ForrigeRauhåmmåren
Neste artikkelMarkatur til Munklia via Geitbuan