Humøret er på lavmål, formen er dårlig med diare så da er det bare en ting som gir lindring. Gå seg en tur i marka.

Det var lettskya og 4-5 grader da vi starta i Ulvåsen i halv elleve tida. Sleipt og isete oppover Ulvåsveien. Men oppover traktorveien mot Årlia var det tørt og fint å gå. Etterhvert kom vi til Rømmesmyra, og fikk et lite problem å bale med. Plankene bortover myra var isete og svært glatte. Så vi gikk utom, utpå myra. Og den var hardfrosse, så bra!

Tok en liten lunsj ved sittebenken som er satt opp. Satt i sola og funderte. Jo, Borga, vi gjør det, vi rekker det! Så gikk vi over myra og ned på Rauhåmmåren. Veldig glad for det, humøret var bra nå og magen roligere, så det ble litt tempo nedover.

Ved halv to -tida var vi frampå Raudhåmmåren. Fin utsikt ned på byen vår:

 

Utsikten mot fjella var heller disig:

Ruslet med tempo opp bakkene igjen, gikk da bra det. Utover plankene bortover Rømmesmyra var nå ishinna tørket av, bare å gå på!

Jeg gjorde klar hodelykta borte ved Rauåsenkrysset. Nå var den med den skikkelige lykta mi, nye batterier og masse lys, la den klar til bruk i lomma på jakken min. Ville likevel gå lengst mulig uten, nede ved bjørka satte jeg meg ned og spiste tre store brødskiver og mye varm te, måtte ikke bli tom i kveld!

I fire tida kom vi tilbake til Ulvåshytta. Nå var det ganske mørkt. Men vi hadde sett sola, fått en fin tur, fått tilbake livsmotet!

 

 

ForrigeMarkatur til Munklia via Geitbuan
Neste artikkelRauhåmmåren en tur