Sliter med helsa for tida, magepina vil ingen ende ta, men diareen har vel sluppet taket. Startet i Ulvåsen i halv elleve tida, umulig å få seg ut før. Sola ser vi ikke på Evjen før nærmere tolv.

Bra temp idag over fem grader, det var virkelig godt å få komme ut igjen! Var litt usikker på dagens tur, det ble til at vi labbet bortover lysløypa. Litt dumt for fotan min, hardfrosse og ujevn myr var ikke helt godt å gå på for meg. Men vi kom oss nå bort til stien og den er delvis gruset så det ble bedre.

Svingte til høyre i retning Østhusen. Her satte vi oss ned ved lysløypa og tok en bedre te-pause.

Fortsatte lysløypa videre og gikk ned i Sommerhølet for å ta noen bilder her:

Etterhvert gikk vi tilbake til lysløypa. Borga har hatt noen dager med stygg diaree, var virkelig sjuk og nedfor, men idag var voffen god igjen, frisk og spretten. Ga henne litt deilig tikka masala ihelga, steindumme meg, sånt tåler ikke hunder! Får prøve å lære av det, voffen viftet så trivelig med halen høyt til værs idet vi svingte bortover mot Østhusen.

Her satte vi oss ned i bjørkedungen oppom husene og hadde en lengre lunsjpause her. Ga Borga en svær dunge med pellets, alt gikk ned på høykant!

Sånn i halv tre tida var vi tilbake til Sommerhølet. Regnet med at vi hadde bra med tid før mørket kom for alvor. En enslig trimmer hastet forbi i lysløypa, så ingen flere. Kan godt skjønne det, på sommerføre er nok traseene til Årlia og Rauhåmmåren mye bedre.

Ved Torvmyra fikk vi endelig se sola lavt, lavt innover furuskogen! Prøvde å ta noen bilder av stemningen, det var ikke helt enkelt.

Tilbake til Ulvåshytta i fire-tida, ca 4 km idag. Ganske mørkt, men nesten skyfritt, så vi trengte ikke hodelykta idag. Ble litt tungt med den myrgåinga, fin tur likevel. Begge to mye bedre i formen etter siste dagers mismot!

ForrigeRauhåmmåren en tur
Neste artikkelDiamanter ved Prestlifjellet