Etter en lang og tung depresjon i sprettkalde vinterdager, hvor verden ikke klarte å bestemme seg, femten minus og skøyteis eller nullføre og regn, sto vi endelig oppi Ulvåsmarka.

En riktig fin dag, hovedløypa var preppa i full bredde innover marka, tre minus, lettskya og godt vintervær!

Oppe ved stikrysset til Årlia så vi greit at den veien var umulig, ingen ski eller fotspor oppover. Så vi fortsatte oppover i den godt preppa skitraseen.

Innover Rømmesmyran ble det riktig hyggelig med sola som kom opp over grantoppene. Tenkte nå meg en tekopp med sola i øynene, det bleste såpass kaldt at jeg fortsatte litt til for å finne le.

Ved stikrysset så jeg hvor de fleste hadde gått. Det var hardtrampet sti bortover mot Rauhåmmåren! Tror nok det blir for drygt for oss idag, så vi tuslet nedover skitraseen mot Rauåsen istedet.

Her fant vi le ved ei stor gran og satte oss der for en lang og god lunsj.

Begynte på hjemturen i to-tida, solnedgang var i halv tre tida idag. Det ble neppe mørkt før i halv fire tida, så vi hadde bra med tid ennå.

Det var jo en del skigåere i dag, snedig å se den flotte stilen som de fleste hadde!

Nede i Ulvåsen var månen på vei opp, den var vel litt over trekvart:

Kom tilbake litt før fire til Ulvåshytta. Vi fikk en helt fantastisk tur idag på nesten 5 km. Lett og fint å gå idag, det er slike turer som gjør meg hel igjen!


ForrigeMjovatnet ved Storbuan
Neste artikkelNyttårstur i tåka til Rønningsmyra