Med september kom kulden tilbake, det var bare 5 grader ved Ulvåshytta da vi kom i 11 tida. Iskald vind også. Snurpet igjen goretex-jakka og tuslet oppover veien mot Rømmesmyra. Rett og slett kaldt, jeg var tynt sommerkledt, det gikk nå an i sola, men i skyggen hadde det passet med stillongs.

Gikk opp til gadden og en liten tepause her. Gikk an å være her, bra i le, og litt sol. Tuslet videre oppå Stormyra, her var det jo sol, men sprettkald vind. Merker faktisk bedring i formen, synes jeg går lettere, men det går tregt.

Oppå Stormyra fortsatte vi bare inni skogen, det ble jo mye bedre med sola. Fikk opp motet og varmen, nå hadde jeg lyst på langtur!

I to-tida kom vi til Hovsslettet. Brettet ut fjelllduken, strødde ut maten og la oss langflate. Her ble vi en lang time og bare koste oss.

Video fra Hovsslettet

Vurderte sterkt å ta runden ned via Rødåsen. Jeg ville greid det greitt idag, følte meg bra. Men jeg hadde med vilje tatt med for lite mat, må bare begrense meg nå i starten.

Tuslet etterhvert tilbake til Ulvåshytta. Syns jeg gikk ganske greit, det var en god følelse.

Kom tilbake til bilen i fem-tida. Jo, dette ble en ny super tur, passe kort og ga meg ny tro på livsmot!

 

ForrigeTur til Årlia
Neste artikkelSommerstemning i Hovslettet